U heeft vast al een plek in gedachten voor uw zwembad. Wij bekijken samen met u of dit de meest ideale plek is om het zwembad te plaatsen en vragen voor u de toestemming bij de gemeente aan.

Of uw zwembad nu van polyester, beton (betegeld), rvs of liner wordt gemaakt, wij brengen voor u de beste partijen bij elkaar. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisme. Ons specialisme is dat wij weten wat er op de zwembadmarkt te koop is.

Grootte, vorm en materiaalkeuze van uw zwembad zijn in eerdere gesprekken al bepaald.
Door middel van meetlint en paaltjes zetten wij uw zwembad uit in de tuin. Zo krijgt u al een goed beeld hoe uw zwembad in de tuin past. Ook wordt bepaald waar de filterinstallatie geplaatst wordt.

Afhankelijk van de bereikbaarheid van de tuin wordt het materiaal gekozen om de uitsparing voor het zwembad te graven. Om te voorkomen dat het zwembad later zal gaan verzakken dienen er soms aanvullende maatregelen genomen te worden.
Denk aan het storten van een betonplaat; in sommige gevallen moet er geheid worden. Op een stevige ondergrond is dit niet nodig.
Bij de graafwerkzaamheden letten wij er uiteraard op dat de tuin zo veel mogelijk gespaard blijft!

Heeft u gekozen voor een prefab zwembad dat al in de fabriek gemaakt is, dan wordt het zwembad in het gat getakeld, aangesloten op de filterinstallatie, omstort en netjes afgewerkt met randstenen. Dit is de snelste manier om het zwembad te plaatsen!
Kiest u voor een bouwkundig zwembad, dan wordt het zwembad in uw tuin gebouwd. Voordeel hiervan is dat u kunt kiezen voor elke gewenst vorm, maat en materiaal.

Heeft u liever een binnenbad? Geen probleem. Dan adviseren wij u ook over klimaatbeheersing in de ruimte rond het zwembad.

U kunt van uw buitenbad een binnenbad maken door een overkapping te plaatsen.
Zo heeft u het hele jaar plezier van uw zwembad!

Samenwerking architect


Bij nieuwbouwprojecten is vaak een architect ingeschakeld. De zwembadmakelaar werkt dan samen met deze (tuin)architect. Dit om uw zwembad optimaal te integreren in uw tuin en/of te laten passen bij uw huis.

Ook voor binnenbaden en/of wellnessruimtes vinden wij samenwerking met een architect in een vroeg stadium ideaal. Dit werkt kostenbesparend.

Plaatsen van zwembad
Roestvrij stalen zwembad
polyester zwembad
bouwkundig zwembad
Folie zwembad

Zwembad in je tuin?, een verstandige beslissing!

Wij gaan voor duurzaamheid
De Zwembadmakelaar

©2000-2014 Silu Nederland B.V. Alle rechten voorbehouden.
Klein Dijkland 14  | 1383 EJ Weesp | tel. 0294-413 815 | fax. 0294-417432
De Zwembadmakelaar is een onderdeel van Silu Nederland BV.
Sitemap   

Home Zwembadaanleg Zwembad checkup Waterbehandeling Onderhoud & accessoires Zwembadafdekkingen Overkappingen Spa's & whirlpools Voorbeeld projecten All-in aanbiedingen * Beursbezoek Koelnmesse Contactformulier

De Zwembadmakelaar


Klein Dijkland 14
1383 EJ Weesp
Telefoon: 0294-414060
/ 0294-413815
Fax: 0294-417432
www.zwembadmakelaar.nl