Spa's & whirlpools
Relaxen in de avond
Spa met luxe overkapping
Even weg dromen
Ook kinderen hebben veel plezier

Spa's & whirlpools

Druk, druk, druk, een veeleisende baan, kinderen etc. Tegenwoordig is de maatschappij haastig en soms hectisch. Velen leiden tegenwoordig een stressvol bestaan.
Niet iedereen kan of heeft de energie om ‘s avonds of in het weekend buiten de deur ontspanning te zoeken. De ideale manier om toch rust en ontspanning te krijgen is een spa of whirlpool. Uitgeblust op de bank hangen of kiezen voor een uurtje relaxen binnen of buiten (zelfs in de winter) in een spa of whirlpool.

Relaxen in warm water met de massage van bubbels en waterstralen of juist tegen de stroom in zwemmen voor de conditie met een zwemspa. De spanning en stress vallen van u af, u zult zich herboren voelen en een enorme energieboost krijgen, zodat u weer de hele wereld aan kan! Kortom, het is een weldaad voor uw lichaam en geest.

Klanten van De Zwembadmakelaar die een tweede woning of tuinhuisje bezitten op een recreatiepark hebben de ervaring dat hun accommodatie sneller en langer wordt verhuurd. Uw accommodatie wordt immers zeer aantrekkelijk met luxe spa of whirlpool.  

Een investering in een luxe spa of whirlpool zal zich snel terug verdienen!

De Zwembadmakelaar is niet leverancier gebonden. Wij hebben scherpe prijsafspraken gemaakt met alle gerenommeerde fabrikanten zodat u mee kunt profiteren van deze hoge kortingen.

Vraag naar de vele mogelijkheden.
Gebruik het informatieformulier of bel!

Wij gaan voor duurzaamheid
De Zwembadmakelaar

©2000-2014 Silu Nederland B.V. Alle rechten voorbehouden.
Klein Dijkland 14  | 1383 EJ Weesp | tel. 0294-413 815 | fax. 0294-417432
De Zwembadmakelaar is een onderdeel van Silu Nederland BV.
Sitemap   

Luxe spa bij uw tuinhuisje.
Home Zwembadaanleg Zwembad checkup Waterbehandeling Onderhoud & accessoires Zwembadafdekkingen Overkappingen Spa's & whirlpools Voorbeeld projecten All-in aanbiedingen * Beursbezoek Koelnmesse Contactformulier

De Zwembadmakelaar


Klein Dijkland 14
1383 EJ Weesp
Telefoon: 0294-414060
/ 0294-413815
Fax: 0294-417432
www.zwembadmakelaar.nl