Onderhoud & accesoires
Onderhoud & accesoires
Zwembadtrappen
Sfeervol licht
Mooie zwembadverlichting

U wilt een onderhoudsvriendelijk zwembad. Met de huidige techniek is dit realiseerbaar. Tegenwoordig kan alle apparatuur volledig automatisch functioneren en de apparatuur is zelfs op afstand af te lezen en te regelen via uw telefoon of computer!

Toch ontkomt u niet helemaal aan al het onderhoud. Bijvoorbeeld controle van de meetapparatuur, bijvullen van de chemicaliën, water meten, bodem reinigen, eventueel filter terugspoelen, het zomer- en winterklaar maken bij een buitenbad.

Dit kunt u zelf doen of uitbesteden. Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven in binnen- en buitenland die het onderhoud voor u kunnen verrichten.

Om uw zwembad nog aantrekkelijker te maken zijn er leuke accessoires. Denk aan een jetstream, fonteindouche, solar douche, trap, duikplank, glijbaan, drijfstoelen, schoonmaakrobot. Of een alarm dat u waarschuwt als een kind, hond of kat in het zwembad valt. Deze artikelen zijn in vele kwaliteit- en prijsklassen te vinden.

Verlichting


Met de juiste zwembadverlichting geeft u uw zwembad en tuin allure, sfeer en een luxe uitstraling. Verlichting is mogelijk in alle kleuren. De afstandsbediening wordt uw schilderpalet waarmee u uw tuin omtovert tot een feeëriek schilderij.

Profiteer van de kennis van uw zwembadmakelaar!

Onderhoud, accessoires zwembad

Wij gaan voor duurzaamheid
De Zwembadmakelaar

©2000-2014 Silu Nederland B.V. Alle rechten voorbehouden.
Klein Dijkland 14  | 1383 EJ Weesp | tel. 0294-413 815 | fax. 0294-417432
De Zwembadmakelaar is een onderdeel van Silu Nederland BV.
Sitemap   

Home Zwembadaanleg Zwembad checkup Waterbehandeling Onderhoud & accessoires Zwembadafdekkingen Overkappingen Spa's & whirlpools Voorbeeld projecten All-in aanbiedingen * Beursbezoek Koelnmesse Contactformulier

De Zwembadmakelaar


Klein Dijkland 14
1383 EJ Weesp
Telefoon: 0294-414060
/ 0294-413815
Fax: 0294-417432
www.zwembadmakelaar.nl